Loading...
Yhteystiedot 2022-03-15T15:35:49+00:00

Yhteystiedot

Pirkkalaiskirjailijat ry

Sammonkatu 2 as. 1, 33540 Tampere

Yhdistystä koskevat asiat, mukaan lukien jäsenhakemukset, palkkioasiat ja kysymykset arvostelupalvelusta, voi lähettää  osoitteella sihteeri(a)pirkkalaiskirjailijat.net

Yhdistyksen toimistoa on mahdollista vuokrata kirjallisiin tapahtumiin. Toimiston vuokra yhdistyksen jäsenelle on 30 euroa/vrk ja 50 euroa/viikonloppu (la+su). Osana kausivuokraa (kevät/syksy) yksittäinen ulkopuolisen iltavuokra on 30 euroa. Yksittäinen ulkopuolisen varauksen hinta on muissa tapauksissa 50 euroa/ilta.

HALLITUS

Tiina Lehikoinen, puheenjohtaja
lehikoinen.tiina7(a)gmail.com
Tiina Lehikoinen on Siurossa asuva kirjailija, kuvataiteilija ja taidekasvattaja. Häneltä on julkaistu kuusi runokokokoelmaa ja kaksi lyhytproosateosta. Lehikoinen on myös kirjoittanut esseitä, kritiikkejä ja oppikirja-artikkeleja sekä toiminut aktiivisesti eri kirjallisuus- ja taideyhdistyksissä ja yhteisöissä.
Markku Soikkeli, vpj ja nettivastaava
mg.soikkeli(a)gmail.com
Markku Soikkeli on taustaltaan kirjallisuudentutkija ja -opettaja, tekee edelleen kritiikkejä ja lehtijuttuja kirjallisuudesta sekä opettaa luovaa kirjoittamista. Julkaissut erityisesti tieteis- ja fantasiakirjallisuutta, myös tietoteoksia genreaiheista.
Asko Jaakonaho,jäsenvastaava
asko.jaakonaho(a)gmail.com
Asko Jaakonaho on Tampereella asuva vapaa kirjailija, joka on kirjoittanut kaksi tosipohjaista historiallista romaania. Asko toimii yhdistyksen jäsenvastaavana. Jäsenet voivat ehdottaa omaa ohjelmaa Pirkkalaiskirjailijoiden tilaisuuksiin tai vaikkapa vinkata kiinnostavia vieraita kuukausikokouksiin.
Taru Kumara-Moisio
taru.kumara(a)gmail.com
Taru Kumara-Moisio on tamperelainen kirjailija ja teatteri-ilmaisun opettaja. Häneltä on julkaistu novelleja ja romaaneja niin aikuisille kuin nuorillekin.
J.P. Laitinen, somevastaava
julaitin(a)gmail.com
J.P. Laitinen on Tampereella asuva vapaa kirjoittaja. Hän on julkaissut tietokirjoja ja toiminut ympäristötoimittajana ja viestintäpäällikkönä. Laitisen esikoisromaani Lume (2019) sai muun muassa Tampereen kaupungin kirjallisuuspalkinnon.
Riikka Palander,sihteeri ja viestintävastaava
riikka.palander(a)gmail.com
Riikka Palander on julkaissut kolme runokokoelmaa ja kirjoittaa parhaillaan runoa ja proosaa. Kirjoittamisen lisäksi taustaa on mm. sanomalehtityöstä ja kulttuuritapahtumien tuottamisesta. Riikka toimii vuodesta 2022 alkaen yhdistyksen sihteerinä, erityisesti sen talousasiat.
Dess Terentjeva
dess.terentjeva(a)outlook.com
Dess Terentjeva on tamperelainen kirjailija, joka kirjoittaa sekä aikuisille että nuorille.

Lisäksi yhdistyksen ja hallituksen tukena:

Alexandra Salmela, hallituksen varajäsen

Johanna Valkama, katalogivastaava