Loading...
Yhteystiedot 2021-09-02T05:59:13+00:00

Yhteystiedot

Pirkkalaiskirjailijat ry

Sammonkatu 2 as. 1, 33540 Tampere

Yhdistystä koskevat asiat, mukaan lukien jäsenhakemukset ja kysymykset arvostelupalvelusta, voi lähettää  osoitteella sihteeri(a)pirkkalaiskirjailijat.net

HALLITUS

Tiina Lehikoinen, puheenjohtaja
lehikoinen.tiina7(a)gmail.com
Tiina Lehikoinen on Siurossa asuva kirjailija, kuvataiteilija ja taidekasvattaja. Häneltä on julkaistu kuusi runokokokoelmaa ja kaksi lyhytproosateosta. Lehikoinen on myös kirjoittanut esseitä, kritiikkejä ja oppikirja-artikkeleja sekä toiminut aktiivisesti eri kirjallisuus- ja taideyhdistyksissä ja yhteisöissä.
Markku Soikkeli, vpj ja nettivastaava
mg.soikkeli(a)gmail.com
Markku Soikkeli on taustaltaan kirjallisuudentutkija ja -opettaja, tekee edelleen kritiikkejä ja lehtijuttuja kirjallisuudesta sekä opettaa luovaa kirjoittamista. Julkaissut erityisesti tieteis- ja fantasiakirjallisuutta, myös tietoteoksia genreaiheista.
Asko Jaakonaho,jäsenvastaava
asko.jaakonaho(a)gmail.com
Asko Jaakonaho on Tampereella asuva vapaa kirjailija, joka on kirjoittanut kaksi tosipohjaista historiallista romaania. Asko toimii yhdistyksen jäsenvastaavana. Osoitteeseen jasenasiat@pirkkalaiskirjailijat.net voi lähettää kysymyksiä, ehdotuksia ja kommentteja yhdistyksen toiminnasta. Jäsenet voivat myös ehdottaa omaa ohjelmaa Pirkkalaiskirjailijoiden tilaisuuksiin tai vaikkapa vinkata kiinnostavia vieraita kuukausikokouksiin.
J.P. Laitinen, somevastaava
julaitin(a)gmail.com
J.P. Laitinen on Tampereella asuva vapaa kirjoittaja. Hän on julkaissut tietokirjoja ja toiminut ympäristötoimittajana ja viestintäpäällikkönä. Laitisen esikoisromaani Lume (2019) sai muun muassa Tampereen kaupungin kirjallisuuspalkinnon.
Riikka Palander,sihteeri ja viestintävastaava
riikka.palander(a)gmail.com
Riikka Palander on julkaissut kolme runokokoelmaa ja kirjoittaa parhaillaan runoa ja proosaa. Kirjoittamisen lisäksi taustaa on mm. sanomalehtityöstä ja kulttuuritapahtumien tuottamisesta.
Tiina Poutanen
horus(a)sci.fi
Tiina Poutanen on kuvataiteilija, taidemaalari ja runoilija, joka on toiminut Pirkkalaiskirjailijat ry:n hallituksessa jo useamman vuoden ja pitää puista.
Marisha Rasi-Koskinen
marisha.rasikoskinen(a)gmail.com
@marisharasikoskinen
Marisha Rasi-Koskinen on Tampereella asuva kirjailija. Hän on julkaissut viisi kaunokirjallista teosta aikuisille ja yhden nuorille. Koulutukseltaan hän on psykologi ja tehnyt psykologin työtä mm. kouluissa ja perheneuvolassa. Tällä hetkellä hän on vapaa kirjailija.

Lisäksi yhdistyksen ja hallituksen tukena:

Paula Tanner, rahastonhoitaja      

Palkkionmaksua ja laskutusta koskevat yhteydenotot: talous@pirkkalaiskirjailijat.net

Johanna Valkama, katalogivastaava