Loading...
Yhteystiedot 2023-03-08T14:03:36+00:00

Yhteystiedot

Pirkkalaiskirjailijat ry

Sammonkatu 2 as. 1, 33540 Tampere

Yhdistystä koskevat asiat, mukaan lukien jäsenhakemukset, palkkioasiat ja kysymykset arvostelupalvelusta, voi lähettää  osoitteella sihteeri(a)pirkkalaiskirjailijat.net

Yhdistyksen toimistoa on mahdollista vuokrata kirjallisiin tapahtumiin. Toimiston vuokra yhdistyksen jäsenelle on 30 euroa/vrk ja 50 euroa/viikonloppu (la+su). Osana kausivuokraa (kevät/syksy) yksittäinen ulkopuolisen iltavuokra on 30 euroa. Yksittäinen ulkopuolisen varauksen hinta on muissa tapauksissa 50 euroa/ilta.

HALLITUS

Tiina Lehikoinen, puheenjohtaja
lehikoinen.tiina7(a)gmail.com
Tiina Lehikoinen on lajien välisillä rajoilla viihtyvä monitaiteinen tekijä. Hänen kaunokirjallinen tuotantonsa sisältää runoja, lyhytproosaa ja esseihtivän romaanin. Lehikoinen on päätoimittanut runouslehti Tuli&Savua ja verkkolehti Noesista sekä opettanut luovaa kirjoittamista ja sanataidetta. Hän on Pirkkalaiskirjailijat ry:n puheenjohtaja ja aktiivijäsen Osuuskunta Poesiassa. Koulutukseltaan Lehikoinen on filosofian ja taiteen maisteri.
Taru Kumara-Moisio, vpj
taru.kumara(a)gmail.com
Taru Kumara-Moisio on tamperelainen kirjailija, sanataide-esiintyjä, teatteriohjaaja ja luovan ilmaisun opettaja. Koulutukseltaan hän on kulttuuritieteiden lisensiaatti. Häneltä on julkaistu novelleja ja romaaneja niin aikuisille kuin nuorillekin. Ensimmäinen lasten kuvakirja ilmestyy syksyllä 2023.
Saara Metsäranta, sihteeri ja rahastonhoitaja, tuottaja

sihteeri(a)pirkkalaiskirjailijat.net

Saara Metsäranta on tamperelainen filosofian maisteri ja vapaa kirjailija. Hänet tunnetaan myös performanssipersoona Kölönä. Metsäranta on julkaissut runoteoksen ja romaanin sekä kirjoittanut esseitä ja artikkeleita kulttuurilehtiin ja antologioihin. Metsäranta hoitaa sihteerin ja rahastonhoitajan tointa vuonna 2023. Hän vastaa paitsi jäsen- ja talousasioista myös viestinnän ja näkyvyyden kehittämisestä sekä tapahtumiin liittyvästä koordinoinnista.
Riikka Palander
riikka.palander(a)gmail.com
Riikka Palander asuu Tampereella ja kirjoittaa sekä runoa että proosaa. Hän on taustaltaan yhteiskuntatieteiden maisteri ja julkaissut neljä runokokoelmaa. Esikoisromaani ilmestyy elokuussa 2023.
 Maritta Hirvonen

maritta.hirvonen(a)kolumbus.fi

Nokialainen kirjailija ja tietokirjailija Maritta Hirvonen alkoi päätoimisesti kirjoittaa jäätyään eläkkeelle   Tampere Filharmonian intendentin tehtävästä 2013. Hän on julkaissut taiteilijaelämäkertoja, romaanin ja novellikokoelman sekä toiminut pienkustantamon puheenjohtajana ja koordinaattorina.
 Vesa Etelämäki

vesa.etelamaki(a)gmail.com

Vesa Etelämäki on tamperelainen runoilija. Etelämäki tekee myös musiikkia ja on ollut mukana erilaisissa poikkitaiteellisissa projekteissa. Etelämäen toinen runoteos Raja (Poesia) julkaistaan keväällä 2023.
Jonimatti Joutsijärvi

jonimattijoutsijarvi(a)gmail.com

Jonimatti Joutsijärvi on 1984 Sallassa syntynyt kirjailija, isä, puoliso, uskontotieteilijä FM sekä erittäin osa-aikainen esitystaiteilija. Hän on julkaissut viisi runoteosta sekä esseekokoelman. Tällä hetkellä Jonimatti työstää Mirkka Rekolan kaksiosaista elämäkertaa, jonka ensimmäinen osa ilmestyy huhtikuussa 2023.