Loading...
Jäsenelle 2019-01-18T18:06:47+00:00

Jäsenelle

Jäsenkortilla saatavia etuja 2019

Teatteriliput

Tampereen Työväen Teatterin pääsylippu 15 €, musikaali 25 €.
Tampereen Teatterin pääsylippu 15 €, musikaali 25-35 €. Myös
seuralaiselle.
Komediateatterin pääsylippu 10-15 €, myös seuralaiselle.

Jäsenedun saat saman päivän näytöksiin ostaessasi liput teattereiden
omista lipunmyyntipisteistä. Etu koskee teattereiden omaa tuotantoa, ei
vierailuja.

Suomen Musiikkiteatterin pääsylippu 29 €.
Varaukset: 044 3466 713 / myynti@musiikkiteatteri.fi

Kirjakaupat

Tampereen Suomalaiset Kirjakaupat: -10 % normaalihintaisista kirjoista.
Tulenkantajat: -10 % kaikista kirjoista maaliskuun loppuun asti.
Tyrvään Kirjakauppa (Sastamalan Info): -15 % normaalihintaisista
tuotteista.

Muut edut

Kehysliike Malkki: -20 % normaalihintaisista tuotteista.

Kirjakatalogi

Pirkkalaiskirjailijat ry julkaisee kaksi kertaa vuodessa kirjakatalogin, jossa esitellään jäsenten uutuusteokset. Kevät ja kesä -katalogi julkaistaan maaliskuun aikana ja Syksy ja talvi -katalogi syyskuussa. Tiedot perustuvat jäsenten antamiin tietoihin.

Kirjakatalogit julkaistaan vain digitaalisessa muodossa ja ne ovat luettavissa ISSUU.com-palvelussa: https://issuu.com/pirkkalaiskirjailijat

Kuinka mukaan katalogiin?

Jäsenet voivat joko täyttää uutuusteoksestaan tietolomakkeen tai lähettää kustantajansa suostumuksella pdf-sivun kustantajan katalogista. Jäsen on kuitenkin itse vastuussa tietojensa saattamisesta taittajalle (varmistathan, että saat kuittauksen!). Saat yhdistykseltä 1-2kk ennen sähköpostitse ilmoituksen tulevan kirjakatalogin aikataulusta, tietolomakkeet ja palautusohjeet.

Deadlinet

  • Kevään ja kesän katalogin tiedot tulee toimittaa 1.3. mennessä. Tämä katalogi kattaa pääsääntöisesti kirjat, joiden tiedot julkaistaan tai joita markkinoidaan välillä 1.1. – 31.8.
  • Syksyn ja talven katalogin tiedot tulee toimittaa 1.8. mennessä. Tämä katalogi kattaa pääsääntöisesti kirjat, joiden tiedot julkaistaan tai joita markkinoidaan välillä 1.8. – 31.12.

Tietolomakkeet, ilmoittautuneet ja oikoluku

Tietolomakkeet ovat saatavilla myös Pirkkalaiskirjailijat ry:n jäsenet -Facebook-ryhmässä. Ryhmä on avoin vain jäsenille. Pyydäthän puheenjohtajaa lisäämään sinut ryhmään. Ryhmässä myös ylläpidetään listaa katalogisivupaikan varanneista ja materiaalinsa jo toimittaneista jäsenistä, jottei kenenkään teos jäisi uupumaan. Kirjakatalogi oikoluetaan ryhmässä ja puheenjohtaja jakaa valmiin katalogin yhdistyksen virallisissa www-tiedotuskanavissa.

Tietolomakkeen palautus

Palauta tietolomake kuvaliitteineen (kirjan kansikuva, kirjailijakuva ja kustantajan logo) taittajalle: valkama.johanna.e@gmail.com.

Huom! Taittaja on yhdistyksen jäsen, eikä saa työstään muuta palkkaa kuin hyvän mielen.