Loading...
Jäsenelle 2021-04-20T08:17:29+00:00

Jäsenelle

Jäsenmaksu vuonna 2021: 30€
Huom. saat maksutiedot, kun hakemuksesi on hyväksytty.

Jäsenyyden etuja

  • Saat osallistua esiintyjänä/osanottajana julkisiin ja jäsenille tarkoitettuihin tapahtumiimme Tampereella ja Pirkanmaalla.
  • Saat tuoda kirjojasi yhdistyksen myyntipöytiin. Osallistumme useisiin tapahtumiin vuosittain, kuten Vihtorin kirjamessut, Elävän kirjallisuuden festivaali, Työväenkirjallisuuden päivä jne. Hinnoittelet itse ja saat koko tuoton. Kirjailijamme myyvät yleensä 1h vuoroissa, jolloin voit myös tavata lukijoita ja signeerata.
  • Saat ilmoittaa uutuuskirjasi 2 kertaa vuodessa ilmestyvään uutuuskatalogiimme, joka julkaistaan diginä (jakelu medioille ja kuluttajille, lisää kirjakatalogista alla).
  • Saat alennuksia jäsenkortilla (katso alla).
  • Verkostoidu ja tutustu mukaviin kollegoihin. Pääset myös mukaan yhdistyksen yksityiseen Facebook-ryhmään (somevastaava liittää).

Jäsenkortilla saatavia etuja 2021

Teatteriliput

Tampereen Työväen Teatterin pääsylippu 15 €, musikaali 25-35 €.
Tampereen Teatterin pääsylippu 15 €, musikaali 25-35 €. Myös
seuralaiselle.
Komediateatterin pääsylippu 10-15 €, myös seuralaiselle.

Jäsenedun saat saman päivän näytöksiin ostaessasi liput teattereiden
omista lipunmyyntipisteistä. Etu koskee teattereiden omaa tuotantoa, ei
vierailuja.

Kirjakaupat

Tampereen Suomalaiset Kirjakaupat: -10 % normaalihintaisista kirjoista.
Tyrvään Kirjakauppa (Kirjakellari, Sastamalan Info): -15 % normaalihintaisista
tuotteista.

Muut edut

Kehysliike Malkki: -20 % normaalihintaisista tuotteista.

Kirjakatalogi

Pirkkalaiskirjailijat ry julkaisee kaksi kertaa vuodessa kirjakatalogin, jossa esitellään jäsenten uutuusteokset. Kevät ja kesä -katalogi julkaistaan maaliskuun aikana ja Syksy ja talvi -katalogi syyskuussa. Tiedot perustuvat jäsenten antamiin tietoihin.

Kirjakatalogit julkaistaan vain digitaalisessa muodossa ja ne ovat luettavissa ISSUU.com-palvelussa: https://issuu.com/pirkkalaiskirjailijat

Kuinka mukaan katalogiin?

Jäsenet voivat lähettää kustantajansa suostumuksella joko:

  1. kirjan esittelysivun (pdf) suoraan kustantajan uutuuskatalogista TAI
  2. täytetyn Word-tietolomakkeen kuvaliitteineen (kirjan kansikuva, kirjailijakuva ja kustantajan logo)

Huom! Jäsen on kuitenkin itse vastuussa tietojensa saattamisesta yhdistykselle. Saat yhdistykseltä 1-2kk ennen sähköpostitse ilmoituksen tulevan kirjakatalogin aikataulusta, tietolomakkeet ja palautusohjeet (myös alla).

Deadlinet

  • Kevään ja kesän katalogin tiedot tulee toimittaa 1.3. mennessä. Tämä katalogi kattaa pääsääntöisesti kirjat, joiden tiedot julkaistaan tai joita markkinoidaan välillä 1.1. – 31.8.
  • Syksyn ja talven katalogin tiedot tulee toimittaa 1.8. mennessä. Tämä katalogi kattaa pääsääntöisesti kirjat, joiden tiedot julkaistaan tai joita markkinoidaan välillä 1.8. – 31.12.
  • Uusi jäsen? Mikäli liityt deadlinen aikaan ja kirjaisi on ajankohtainen (kaupoissa), ota yhteyttä taittajaan. Viimeisin maksetun jäsenyysvuoden aikana julkaistu teoksesi pääsee mukaan pikana tai seuraavaan mahdolliseen katalogiin.

Tietolomakkeet, ilmoittautuneet ja oikoluku

Tietolomakkeet ovat saatavilla myös Pirkkalaiskirjailijat ry:n jäsenet -Facebook-ryhmässä. Ryhmä on avoin vain jäsenille. Pyydäthän puheenjohtajaa lisäämään sinut ryhmään. Ryhmässä myös ylläpidetään listaa katalogisivupaikan varanneista ja materiaalinsa jo toimittaneista jäsenistä, jottei kenenkään teos jäisi uupumaan. Kirjakatalogi oikoluetaan ryhmässä ja puheenjohtaja jakaa valmiin katalogin yhdistyksen virallisissa www-tiedotuskanavissa.

Sivutietojen lähetys 

Lähetä valmis pdf-sivu tai täytetty tietolomake kuvaliitteineen (kirjan kansikuva, kirjailijakuva ja kustantajan logo) osoitteeseen: kirjakatalogi@gmail.com. Saat automaattisen kuittauksen paluuviestinä.

Haluatko lisätietoja tai tarkistaa lähetetyt tiedostot? Ota yhteyttä suoraan taittajaan: valkama.johanna.e@gmail.com.
Huom! Taittaja on yhdistyksen jäsen ja tekee palkatonta vapaaehtoistyötä.