Loading...
Kirjakatalogi 2022-06-15T17:59:22+00:00

Kirjakatalogi

Pirkkalaiskirjailijat ry julkaisee kaksi kertaa vuodessa kirjakatalogin, jossa esitellään jäsenten uutuusteokset. Kevät ja kesä -katalogi julkaistaan maaliskuun aikana ja Syksy ja talvi -katalogi elokuussa. Tiedot perustuvat jäsenten antamiin tietoihin.

Kirjakatalogit julkaistaan vain digitaalisessa muodossa ja ne ovat luettavissa ISSUU.com-palvelussa: https://issuu.com/pirkkalaiskirjailijat

Valmis katalogi jaetaan linkkinä myös yhdistyksen virallisella julkisella Facebook-sivulla. Kuka tahansa voi liittyä ryhmään kannatusjäseneksi, jolloin saat uutisemme heti.

Kuinka mukaan katalogiin?

Katalogi on tarkoitettu vain jäsenillemme ja pääsääntöisesti jäsenet itse hoitavat materiaalit taittajalle.

Jäsenet voivat lähettää kustantajansa suostumuksella joko:

  1. kirjan esittelysivun (pdf) suoraan kustantajan uutuuskatalogista TAI
  2. täytetyn Word-tietolomakkeen kuvaliitteineen (kirjan kansikuva, kirjailijakuva ja kustantajan logo)

Huom! Jäsen on kuitenkin itse vastuussa tietojensa saattamisesta yhdistykselle. Mikäli delegoit asian kustantajalle, vastuu pysyy sinulla yhdistyksen suuntaan.

Suosittelemme, että laitat seuraavat deadlinet itsellesi toistumaan kalenteriin. Sihteeri muistuttelee tulevista deadlineista tarpeen mukaan, mutta pääosin viestimme jäsenten Facebook-ryhmässä.

Deadlinet

  • Kevään ja kesän katalogin tiedot tulee toimittaa 1.3. mennessä. Tämä katalogi kattaa pääsääntöisesti kirjat, joiden tiedot julkaistaan tai joita markkinoidaan välillä 1.1. – 31.8.
  • Syksyn ja talven katalogin tiedot tulee toimittaa 1.8. mennessä. Tämä katalogi kattaa pääsääntöisesti kirjat, joiden tiedot julkaistaan tai joita markkinoidaan välillä 1.8. – 31.12.
  • Uusi jäsen? Mikäli liityt deadlinen aikaan ja kirjaisi on ajankohtainen (kaupoissa), ota yhteyttä taittajaan. Viimeisin maksetun jäsenyysvuoden aikana julkaistu teoksesi pääsee mukaan pikana tai seuraavaan mahdolliseen katalogiin.

Tietolomakkeet, ilmoittautuneet ja oikoluku

Tietolomakkeet ovat saatavilla myös Pirkkalaiskirjailijat ry:n jäsenet -Facebook-ryhmässä. Ryhmä on avoin vain jäsenille. Pyydäthän puheenjohtajaa lisäämään sinut ryhmään. Ryhmässä myös ylläpidetään deadlinen lähestyessä listaa katalogisivupaikan varanneista ja materiaalinsa jo toimittaneista jäsenistä, jottei kenenkään teos jäisi uupumaan. Kirjakatalogi oikoluetaan ryhmässä ja puheenjohtaja jakaa valmiin katalogin yhdistyksen virallisissa www-tiedotuskanavissa.

Sivutietojen lähetys 

Lähetä valmis pdf-sivu tai täytetty tietolomake kuvaliitteineen (kirjan kansikuva, kirjailijakuva ja kustantajan logo) osoitteeseen: kirjakatalogi@gmail.com. Saat automaattisen kuittauksen paluuviestinä.

Haluatko lisätietoja tai tarkistaa lähetetyt tiedostot? Ota yhteyttä: taru.kumara@gmail.com = jäsenapu; valkama.johanna.e@gmail.com = taitto

Huom! Taittaja on yhdistyksen jäsenkirjailija ja tekee palkatonta vapaaehtoistyötä. Muistathan siis kantaa kortesi kekoon ja toimittaa täsmällisesti täytetyn lomakkeen liitteineen.

Onnea uudesta kirjasta! 🙂